donderdag 23 december 2010

Aldewereldjes

Hé, wie zijn die boefjes?

Het zijn Max en Gijs die worstenbroodjes eten en met de Ipad spelen.

Jolie kwam ook gezellig spelen...kon ik alvast wennen aan een zusje.
Papa Jelle en mama Rosalie mochten ook mee ;-)

dinsdag 21 december 2010

Gezellige ijspegel verlichting aan de leilindes

Onze Kerst(B)engel

Wintercircus Utrecht

Spanning, sensatie & romantiek. We zijn naar ‘Wintercircus Utrecht – Louis Knie’ geweest. Vol bewondering keek Gijs naar (lucht)acrobaten, paarden, voetballende honden, clowns en een buikspreker.

Het leukste van alles vond Gijs het carousel. We zijn zelfs bijna tot sluitingstijd gebleven, want Gijs kreeg er maar geen genoeg van.

Sneeuwpret

Wat een goede sneeuwruimers!Ons huis ziet er met sneeuw nog idyllischer uit!!Uitzicht vanuit mijn kamer. Mijn buurtvriendjes zakken tot hun knieen weg in de sneeuw!Uitzicht van de kamer van papa & mama
Lekker met Boris (de hond van Daphne & Manon)) spelen.....als we ooit genoeg tijd hebben om een hond te verzorgen nemen we ook een labrador/golden retriever en dan noemen we hem Bram (ja de naam is er eerder dan de hond)Mama helpt mij met klimmen, maar ik kan het heel goed zelf


Lekker sleeen van de heuvel

donderdag 16 december 2010

Broertje of een zusje

10 december hadden we de 20 weken echo en alles verloopt volgens het boekje. Bij Gijs wilden we niet weten wat het geslacht werd voordat hij werd geboren, maar nu wel. Met 95% zekerheid krijgen we een dochter, dus een koningskoppel!!

We hebben zelfs al een 3d Echo van het ZUSJE van Gijs. Echt geweldig om te zien.
Audrey is heel blij dat de m/v balans wordt hersteld én met de vrijbrief om echte meiden kleertjes te kopen (wat ze gisteren al direct heeft gedaan)

donderdag 9 december 2010

Super gezellig een kerstboom in huis!

Gijs heeft heel goed geholpen met het versieren van de kerstboom. Dit jaar hebben we als nieuwe gadget een sfeervol verlichte Christmas BLOOM pot.
De foto's zijn s'ochtend gemaakt en Gijs was nog erg duf...

maandag 6 december 2010

Pakjesavond; een groot succes

De ochtend van 'pakjesavond' waren Gijs en papa al helemaal in de stemming.
De pakjesavond was een groot succes. Wat heeft de Sint een hoop cadeautjes gebracht. Zwarte Piet had de cadeautjes in de gang gezet, hard gebonkt en pepernoten gestrooid. Leuk en spannend hoor.Er zat een briefje in de zak met de tekst: Lieve Gijs, Ga eens naar de garage en kijk wat je daar vindt. Nog een verrassing van de SintPapa en ome Jack waren heel erg verrast door het grote cadeau. Is het een piano....nee een KEUKENNaast keuken toebehoren zat er ook een gitaar/piano/drumstel in de zakTante Rianne & Gijs zijn echte muzikanten!

SNEEUW

Papa moest nog wat in Hoog Catharijne ophalen en Gijs wilde graag met de bus. Dat hebben we geweten. Wat een slecht weer. Gelukkig waren we goed ingepakt.

Wachten op de bus. Het lijkt wel Zwitserland.Het glibberen over de weg en het trotseren van de kou werd beloond met een handje van Sinterklaas en kruidnoten van Piet.