maandag 13 september 2010

Gereedschap

Een echte vent kan niet zonder goed gereedschap. Ik ben dan ook heel gelukkig met mijn eigen kluskoffer.

Zomercarnaval

Mijn kinderdagverblijf had feest en ik mocht als BUMBA!!Het was heel gezellig en er was veel te doen en natuurlijk te eten....Ik begon met het maken van een chipskettingDaarna mijn eigen taartje makenEn daarna alle calorieën met Eva eraf gedanstDe ballonnenvrouw heeft een hele mooie spin gemaakt!

vrijdag 10 september 2010

Drakenbootfestival

Papa had een buurmannen team georganiseerd voor de Drakenbootraces (33 teams)Het was prachtig weer om voetje te baden met EliseMaar al snel gingen de kleren uit...En kon ik zwaaien naar de boot van papa op weg naar de startWat een gezelligheid!Op weg naar de ballen om op het water te lopenHet was een fantastische dag met prachtige weer. Het Johanniterveld Team heeft geen finale gevaren, maar wel de originaliteitsprijs gewonnen en een eervolle vermelding. Ik kreeg een draak mee naar huis, die papa met z'n team kapot moest slaan. Daar zaten medailles en snoepjes in!

donderdag 2 september 2010

Berend Botje

Gijs kan inmiddels al veel liedjes zingen. Naast 2 Beren broodjes smeren is Berend Botje favoriet. Nog maar 13 jaar en hij is klaar voor Idols ;-)